Enhetsleder matverter [Norway]


 

Enhetsleder matverter

Oslo sykehusservice, Hovedkjøkken A/U, Oslo universitetssykehus

(i ny fane)


Om stillingen

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med muligheter for både faglig utvikling. For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte ledere . Vi er en utviklende arbeidsplass som skal ivareta både pasienten, pårørende og ansatte, og på den måten kan vi leve opp til vår visjon; «Sammen med pasientene skaper vi morgendagens behandling».

For Kjøkken kantiner matverter (KKM) betyr dette å være ”Tett på pasienten, med god matomsorg”. KKM skal bidra til høy kvalitet i pasientbehandlingen ved Oslo universitetssykehus (OUS) ved å sørge for riktig mat, til rett pasient til riktig tid.

En matvert bestiller, tilbereder og serverer mat til sykehusets pasienter, og er hovedkjøkkenet forlengede arm inn i sykehuset.

Vi søker nå en enhetsleder i 100% fast stilling med oppstart 01.09.23

Vi behandler søknader fortløpende og ser frem til å motta din CV. Hvis du har flere spørsmål om rollen ta kontakt med Egil Brevik.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Nøkkelinformasjon
Søknadsfrist:

30.05.2023

Arbeidsgiver:

Oslo universitetssykehus HF

Sted:

Oslo

Stillingstittel:

Enhetsleder matverter

Heltid / Deltid:

Heltid

Ansettelsesform:

Fast

Stillingsprosent:

100

Webcruiter-ID:

4664804548

Startdato:

01.09.2023

Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på LinkedIn
Del på e-post

Arbeidsoppgaver

  • Bidra til at seksjonen driftes på en for forsvarlig måte
  • Lede enheten etter fastsatte rammer
  • Personalansvar for enhets ansatte , sammen med to andre leder
  • Følge opp avdelinger hvor det er ansatt matverter i sykehuset
  • Kontaktperson mellom kjøkken og avdeling
  • Medvirke til utførelsen av HMS-arbeidet og være delaktig i å skape et godt arbeidsmiljø
  • Oppfølging av matsikkerhet ved avdelingskjøkkenet
  • Delta i hovedkjøkkenets ledergruppe
  • Opplæring og oppfølging av matvertene
  • Ressursstyring, inkludert ansettelser, opplæring og oppfølging av matvertene

Kvalifikasjoner

  • Kostøkonom, lederutdanning, ernæringsutdanning eller tilsvarende
  • Matfaglig kompetanse
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Erfaring fra flerkulturell ledelse
  • Har du erfaring fra turnusarbeid er det et pluss

Personlige egenskaper

  • Trives i et aktivt og travelt miljø
  • Er ryddig og strukturert
  • Ser muligheter og handler
  • Er relasjons- og teamorientert

Vi tilbyr

  • Lønn etter avtale
  • Pensjonsordninger, gruppe og ulykkesforsikring
  • Høyt faglig nivå
  • Faglig og personlig utvikling



Adresse:
kirkeveien 166, 0450 Oslo, Norge
(i ny fane)

Kontaktinformasjon

Egil Brevik
Seksjonsleder
Telefon:
23020986
Marie Therese Drammeh
Matvert
Telefon:
21391974

Om arbeidsgiveren

Oslo universitetssykehus er Norges største helseforetak med over 22 000 ansatte. Vi har en rekke nasjonale funksjoner innen spesialisert medisin, og har landets mest avanserte traumemottak.
Vi har stor aktivitet innen forskning, utprøvende behandling, opplæring, utdanning og innovasjon hvor vi er med å utvikle morgendagens medisiner og behandlinger. Oslo universitetssykehus skal være en lærende og skapende organisasjon med et arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt.


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال